bla bla

Hallojj!

Vaknade precis från en underbar powernapp på soffan, och tänkte att man kanske skulle försöka uppdatera bloggen.
Alla vet ju hur extremt dålig jag är på det...

I måndags började det regna, och det har regnat sen dess. Tråkigt för mig, men naturen värkar överlycklig. Eftersom de i princip inte regnat sen i vintras så har vi varit i torka. Då gäller reglerna att tex hus med jämna husnummer får vattna gräsmattan på måndagar och torsdagar. Och hus med ojämna nummer får vattna på onsdagar och söndagar.
När det regnar i florida så REGNAR det! Dugg existerar inte här. Rätt ballt hur snabbt vädret kan ändras här. Ena sekunden ligger temperaturen uppe på 28 gr, och solen skiner. Tjugo minuter senare har temeraturen droppat till 15 gr, och himlen öppnar sig för nederbörd, och skolans siren går igång över hela campus, sirenen betyder nämligen "varning för blixtar" eller "tornadovarning", då sirenen går igång ser man alla på skolgården springa mot husen på skolan. Och när det gäller blixtar och åska så är inget som i Sverige, blixtar kommer så pass stora, och i korta mellanrum att de i princip lyser upp våra mörka gator då solen gått ned. Och åskan skulle kunna väcka en döv.
Riktig ballt ändå, man har här, och även jag har fått, en stor respekt för naturen, och allt vad den kan åstakomma. Speciellt efter höstens orkansesong förstår man att moder natur verkligen kan jävlas med oss.


För tillfället har jag blivit tilldelad rollen som medlare och psykolog. Nämligen stort kärleks drama för tillfället i min vänskapsgrupp. Riktigt a la film triangel drama! Smaskigt att vara mitt i det, få höra alla detaljer, men ändå inte vara inblandad om ni fårstår vad jag menar .
Ska försöka förklara. Tre nära vänner till mig. Mike, Jc och Sam.
Jag är jättenära med Sam och Jc.
Sam och Jc har varit väldigt nära länge.
Sam och Mike har varit tillsammans i över ett år, men har haft det lite ostabilt på senaste tiden.
Mike anser Jc vara sin bästa vän.
Jc har alltid haft en liten crush på Sam.
Ja, nu är så fallet att Jc och Sam har börjat ha en "affär" eller vad man vill kalla det. Super smaskigt drama, och de ska bli intressant att se hur detta slutar, förhoppningsvis inte i katastrof.
Rätt akward då Mike skämtar om hur Sam och Jc borde vara ett par eftersom de är så nära vänner. Han har självklart ingen aning.
Kanske inte låter allt för spännande för er, men det är def triangeldrama på hög nivå.

livet rullar på bra som vanligt, har haft för mig lite av allt möjligt, såsom BBQ, poolparty osv.
Även fast de inte känns så.. så åker jag hem snart. Svårt att förklara denna känslan av att lämna något du håller så kärt. För det är inte ditt utbytesår i usa du lämnar... det är ditt andra hem. Jag har numera två hem, och att behöva lämna ett hem för ett annat är svårare och jobbigare än det låter.

ja, inte alltför intressant inlägg idag.. men de är iaf något! elr hur?!

pussar och kramar, vi ses om 17 dagar










 

Prom och mycket mer!

Halloj!

Söndag kväll sitter just nu på baksidan igen, med värdbror och syster. Chillar och tar de lugnt. Tyvärr har man ju skola imorgon, så var tvungen att tacka nej till kvällens bravader.
Gångna vecka har varit rätt händelsefull med lite sömn.

En rutin vi börjat med på måndagar är "wingnight". Ten delicious chicken wings for only three dollars. Inte konstigt att vi de senaste måndagarna i sträck befunnit oss på plats för detta. Mmmm... jummy!!!

I tisdags firades "Cinco De Mayo", en mexikans högtid. Självfallet spenderades kvällen hos våran mexikanska vän JC. Mycket trevligt och chill kväll. Jc´s föräldrar är hysteriskt roliga, högljudda, feta mexare, som försökte få i oss så mycket mexikansk tequila som möjligt.

Torsdag blev de rajraj hos Bill. Härlig kväll med alla nära och kära. Dock fick jag betala för de dagen efter i skolan, eftersom jag släntade in allt för sent.

Fredag checkade jag ut tidigt från skolan. Kom hem, degade, tog en dush, raka benen osv. Sen begav jag mig hem till Sam, som skulle fixa mitt hår till Prom. Vid halv 7 träffade jag upp med min grupp jag skulle gå med. Vi tog massa fina bilder. Efter det åkte vi till Faiths house, där väntade tjusig middag. Sen så hoppade vi in i limosinen som skulle ta oss till the prom. Själva prom var helt ok, musiken sög i början.Men det ordnade vi med att protestera, ALLA på dansgolvet satte sig ner i protest, eftersom det endast spelades country musik. Kort därefter hördes RnB i högtalarna, och därefter var kvällen lyckad och riktigt rolig igen. Väldigt bra jobbat av oss faktiskt, och rätt ballt, med tanke på att de befanns sig ca 600 ungar på dansgolvet.
Efter prom hade vi hyrt några hotelrum, vilket var mkt skoj.

Lördag spenderades hela dagen på stranden, och vid Freds pool. Underbart avslappnande dag, och mycket sol för min del. tydligen var temperaturen nära på 40 gr. damn...
Kvällen var komplicerad då vi var på lite olika fester, men hamnade tillslut hemma hos Jc. Bra kväll.

Idag har jag mestadels degat på en flytmadrass i poolen, och njutit av våra 32 grader. Ah i love Florida!

 
 
    

  

     

 

Massa fler bilder på facebook.

 

pussar och kramar

 

 


uppdatering

hej alla sexiga svenskar!

Har inte uppdaterat på länge, men mestadels för att jag inte haft tid. Varit fullbokad, och inte förrns än nu jag kan sitta ner, slappna av, och uppdatera bloggen.
Livet går prima, mår toppen, och att det endast är en månad kvar känns overkligt och jobbigt.

Vad har jag haft för mig då?
Senaste veckan hade jag haft repetition varje dag efter skolan, i 5 timmar!! Vi repeterade för min musikalklass, eftersom våran show öppnade upp i fredags. Musikalen utspelar sig i 30 talet, därför bar jag nog den gräsligaste klänning jag någonsin sett, men de var läckert på sitt sätt. Bild här nedan.
Vi hade en show i fredags kväll, sen två på lördagen. Allt gick prima, och det var mkt roligt, även fast vissa misöden utspelade sig på scen.

Veckan innan det var jag mestadels dränkt med friidrott, eftersom vi hade DM. Det gick väla sådär för mig,  för dom som inte vet gör jag höjdhopp, och 300 m häck. På grund av faslig pms och mensvärk var den veckan rätt dålig för min del.but that´s life i guess.

Helgerna då?
Även de har varit fulla med äventyr. De har inkluderat några besök i Orlando, fest på stranden, bråk med redneck, solning, vänner, och galenheter i Melbourne.

I lördags fyllde min älskling Sam 19 år, därför firades det ordentligt. Planerna var lite annourlunda från början, men pga omständigheterna hamnade vi hemma hos Christian, han hade jättefint hus, och vi satte upp tält på trädgården (fråga mig inte varför vi behövde tält) Kvällen var iaf en sån där jättelyckad, då du vaknar upp dagen efter, redigt bakis men fortfarande med ett leende på läpparna. Mycket härligt folk var där, och det spelades mycket flipcup, och beerpong för min del... oh vad jag älskar amerikanska suplekar.
Något jag fann fasligt roligt var att vid fyra tiden ger några upp och går och lägger sig i tältet. En kvart senare kommer de tillbaka till uteplatsen där vi andra var. De är alla blöta från topp till tå. Visade sig att sprinklerna hade gått igång, och mina kära vänner hade lämnat tältet öppet. Haha!
Då vi alla vaknade dagen efter, degade vi lite vid poolen, sen åkte vi alla och åt jättemumsig mat. Efter endast ca tre timmars sömn, kan jag inte påstå att söndagen var särskilt aktiv eller produktiv.

Prom är på fredag , ska bli skoj.

lite bilder från min musikal, och i helgens galenheter

 


puss
  



RSS 2.0