fotboll, fotboll och mera fotboll

har haft fullt upp med en sjuhejdans massa fotbollsmatcher, har även en idag.
nu ska jag iväg till skolan
här har ni en bild... eller två




tjoohoo

Hej älskade sverige!

Nämde tidigare att jag tar en kurs som heter Musical theather, vilket innebär att man gör musikaler. Våran show vi jobbat på hade premiär i fredags, därför var förra veckan hektisk, med tre timmars repition varje dag efter skolan, och därefter ska man även hinna med träning, matcher , och plugg.... därför kan ni tänka er att förra veckan tog på krafterna.. men det har det varit värt.

Showen vi jobbat på är en barnpjäs, tydligen ett jättekänt barnprogram här, "Blues Clues". Vilket innebär stora kostymer, sjunga barnsånger, hoppa runt och fjanta sig, och dansa med småbarnen i publiken. Hur kul som helst. Och man är hur läcker som helst, speciellt jag, som i en scen går runt med en enorm blomkruka på huvudet.
Människorna i denna kurs är även de galnaste och spralligaste, vilket gör det extra roligt. och förövrigt är denna kurs den enda, där man lyckats hitta alla (nu ska jag vara politisk korrekt) homosexuella killar på skolan, och satt dem i samma kurs, och dessa grabbar är verkligen såsom alla fördommar, de vickar på höften, pratar med ljus röst, och utbryter ofta högt, "OMG she didn´t!" haha, hur härligt som helst, love em.

I torsdagskväll var jag på något som heter Powderpuff game. Och jag kommer aldrig, aldrig någonsin, ever , förlåta mig själv för att jag glömde kameran hemma, aldrig! För detta var någonting som fick mig att skratta tills tårarna rann ner för mina kinder.
En powderpuff game är då tjejer spelar amerikansk fotboll istället, seniors vs juniors (jag skulle spelat, men pga många orsaker kunde jag aldrig anmäla mig,bajs) denna match är självklart tvärseriös.
Men det som drog allas uppmärkssamhet, var cheerleaderna.... vilket självklart, eftersom tjejerna spelade, var killar.
De skönaste killarna i skolan var uppdelade i två grupper, cheerleaders för the juniors, och för the seniors.
Och vi snackar kortkort kjol, peruker, bollar under tröjan för att symbolisera bröst.... och de hade övat, det var hejarramsor och danser så de hetteduga... och självklart blev det lite alá bring it on då de två olika grupperna började battla.
Väldigt svårt att förklara hur bra detta verkligen var, och just därför kommer jag straffa mig själv i veckor framöver för att jag glömde kameran, för jag lovar er, något som detta, kommer jag aldrig se igen.

denna vecka kommer bli hektisk den med, med tre matcher framöver, tisdag, torsdag och fredag, wish me good luck.

Och jag vill förövrigt bara säga att jag har världens bästa vänner och mor, detta kommer inte bli svårt alls, eftersom jag har er.

frid och fröjd, rumpan i höjd

stressigt värre
















Har haft en väldigt fullspeckad och rolig vecka, här har ni några bilder om vad jag haft för mig, hinner nämligen inte skriva något idag, men här har ni något att bita i.

Imorgon är det söndag, och kommer förmodligen hinna skriva lite ...

When life sucks, remember two things
It could always get worse
And it usually gets better

och allas favorit
What doesn´t kill you can only make you stronger!

Död åt förkylning

Att vara sjuk är tråkigt.... att vara sjuk är trist... att vara sjuk suger!
Sitter här en lördagskväll, förövrigt med en hund i knät,vilket inte gör det allt för enkelt att skriva, och tre huvudvärkstabletter senare är jag fortarande övertygad att huvudet mitt ska explodera inom snar framtid... som jag sa, att vara sjuk suger..

Veckan har därför inkluderat att banka huvudet i skolbänken, i försök att få huvudvärken att försvinna, lyssna på kommentarer från både lärare och vänner; "You look like hell"... jo tack, jag har mått som hell oxå för den delen.
Däremot njöt jag idag av fördelen att vara sjuk i Florida, så istället för att ligga insnöad i soffan, tog jag mig en tupplur på baksidan, i skuggan av en palm

Det finns nog inget som missat att Obama vann valet, till mina värdföräldrars stora besvikelse. Reaktionerna här har varit antingen att hoppa av glädje, eller att fråga sig själva hur fort de kan fly landet.  Det roligaste jag hört, vilket alla påpekar är att Obama förstört världens bästa kortspel.... "Neger och President" haha!

Igår mådde jag betydligt bättre, spelade därför gårdagens match, vilket jag fått sota för idag. Vi vann iaf med 1-0, och vem gjorde målet? jo de gjorde svenskan, woohoo, frispark rätt upp i kryset.. eftersom man på plats måste spela cool, utspelar jag min lycka här på bloggen...woohoo i scored!! :D

Fotbollstjejerna är ett gäng extremt härliga och galna tjejer, därför är träning och match alltid ett nöjde.
En av tjejerna ställde mig igår en fråga, en fråga jag tycker bevisar hur oskuldsfulla många amerikanska tjejer är, och hur deras enda dröm är att gifta sig och att bli hemafru (tragiskt, jag vet, och som tur är umgås jag inte med alltför många sånna)

Roxy: So Mathilda, do you have boyfriend?
Jag : Yes, I do
Roxy: Back home in sweden or here?
Jag: In sweden
Roxy: so for how long have you two been together?
Jag: About four months
Roxy: awww, so are you two getting married?!

De var allt för mig, hoppas ni där hemma haft en mer intressant lördagskväll än jag.
puss  och  kram












äntligen....

Äntligen.... äntligen är valdagen här! Svårt att förklara hur trött jag är på allt detta. vart man än vänt sig, har där alltid funnits någonting som har valet att göra. Allt från skyltar till människor springer egenom korsningar med Obama skrivet på bröstet...  
Jag menar inte att jag inte finner detta sjukt spännande och intressant, för det gör jag.... men oh vad skönt att slippa dessa tv reklamer, de är så löjliga, kan ej ta de seriöst, eftersom de hittar på historier om varann, och gör det till reklam.
Ex, republikanerna kallar Obama i tv, både Terrorist, muslim, och juste, han vill tydligen att man ska dela ut kondomer till barnen i dagis! förstår ni att detta är svårt att ta seriöst?
Men mest av allt ska de bli skönt att slippa lyssna på dessa dumma amerikanare, som tror på allt som sägs, inklusive reklamerna. Jag menar inte alla jänkare, men vissa har verkligen ingen som helst aning om vad de snackar om. Seriöst så finns det många i min skola som är helt övertygande, heelt säkra på att Obama är Anti-krist..... Ja, ni hörde rätt, de tror att han är djävulen i mänsklig form!

jaja, nu är äntligen dagen här, ska bli spännande att se vem som ror hem detta...

vad har jag haft för mig annars?
Fyra timmars träning fredag kväll, så det var väl inte alltför spännande.... Men jag gjorde en pumpa innan jag däckade på soffan efter träningen..  Är lite stolt av vad jag lyckades åstakomma faktiskt, blev en riktig tjusig pumpa.
På lördagen, me and erica had our nails done, känner mig så feminin nu med fransk manikyr. Resten av kvällen umgicks med Korri och Gina, trevlig kväll.
Shopping med lauren på söndag, och middag med fotbollslaget, stooort hus vi var i, precis vid stranden, stor pool med rushbana, och en enorm skatebordramp, vem har en skatebordramp på bakgården? lite avunsjuk ..

Första fotbollsmatchen igår, vi vann, woohooo.
Match imorgon igen.... och på fredag....
så, de e en satans  massa fotboll för mig...




      

RSS 2.0