haha!

En liten kort notis bara om vad som fick mig att skratta tills jag grät för första gången på länge.
Hörde en lite historia om vad Matt, min värdpappa, gjort för Linda, värdmamman.

Lindas favorit skådespelare är Russel Crowe, som hon förövrigt tycker är riktigt snygg. Detta vet Matt om, därför en dag då Linda kom hem, hade Matt tejpat en stor Russel Crowe affish i taket ovanför sängen.

hahaha, bara jag som tycker detta är fruktansfärt roligt?

Homecoming

Och så var det dags för Homecoming. Och dagen till all ära vaknade jag upp med ansiktet täckt med finnar. Någon förvånad? Inte jag iallafall.
Lite senare var det dags för dagens stora utmaning, som jag bävat för i dagar..... fixa håret! Någonting jag innan visste skulle sluta i katastrof, vilket det självklart också gjorde... efter en timme med locktången gav jag upp, jag förstår mig inte på dem. Slutade med plattat hår som vanligt, men aja, vad ska man göra....

Vid 5 snåret satte jag och Erica oss i bilen för att möta upp resten av våran grupp, som bestod av 6 heta brudar. Efter vi poserat för många kameror i en fin park, bar det av till en sushi resturang där vi bokat bord. Mysig middag.
Och så var det dags för själva homecoming, vilket i sig bara är en enda stor dans, ett stort dansgolv med R&B i högtalarna.. Otroligt roligt var det iallafall att få dansa musten ur sig. Fann det extremt ironiskt att titta på hur bibelflickorna dansar "barnförbjudet" med grabbarna.... amerika är verkligen landet dubbelmoral!

Homecoming var slut vid 12, men kvällen var knappast slut för det, tvärtom , den hade precis börjat. Först bar det av till AJ, som förövrigt bor i värsta rikemansområdet. Planen var att vi skulle stanna där, men så kom "Pappa AJ" hem, och han blev inte allt för lycklig av 50 drickande high school ungar.
Till slut hamnade iallafall ett bra gäng hos Eric, vilket blev en sjukt lyckad kväll.
Kl 5 på morgonen fann jag mig själv vid ett stort bord, spelandes "beard-pong" , en suplek som inkluderar pingisbollar, glas, och en massa shottar.
Sova blev det inte mycket av, vid halv 7 fann jag en plats på vardagsrumsmattan brevid  Erica. Och där blev det väl ca en till två timmars sömn... Dock trodde jag aldrig att jag skulle kunna sova så gott på en matta, med massa folk omkring mig... vad kan jag säga, det var en skön matta :)

     


Green and White day

Idag var sista dagen på spirit week, vilket alltså var green and white day. Första synen då jag kom till skolan idag var alla cheerleaders som gick runt och ritade folk i ansiktet med grön och vit kroppsfärg. Själv fick jag en grön tass på kinden.
Även pep-rally sista lektionen, vilket inkluderade både cheerleaders, the band, dansarna, och en massa mer.
Alla kandidater till homecoming king and queen åkte runt i varsin bil på friidrottsbanan.... helt sjukt. detta land gör verkligen allt med råge! kul var det iaf.

här har vi lite bilder från dagen









Nu ska jag bege mig och kolla på själv matchen, ska bli massa skoj
hoppas ni har det bra där hemma, vore trevligt med líte uppdateringar :)

puss och kram

I hate thursdays

Idag är en sådan dag då allt är fel.... Då alla andra är dumma i huvudet.... En sådan dag då man helt enkelt vaknat upp på fel sida av sängen.
Även fast dagens exempel på amerikanares dummhet inte varit så farliga, så har dagens sinnesstämning gjort de olidliga.
några exempel,
Fått förklara att Obama inte är muslim, det finns inte heller någonting som heter: den muslimska bibeln.
Det heter Koranen Idiot!
Och nej, möss bor inte i ostar!
Vi pratar heller inte engelska i sverige, för 3000 gången!

Fick även mina betyg idag, humöret steg inte precis utav ett F- i Astronomi, jag får inte byta kursen heller..woohooo

Och alla som känner Mathilda vet att hon skjuter upp allting till sista minut, därför har hon glömt bort att boka tid hos frissan på lördag, därför måste jag fixa håret själv till Homecoming, vilket antingen lär resultera i katastrof eller i användandet av en plattång.

så, nu har jag fått ut mina inre aggressioner...
Morgondagen ser jag däremot fram emot, tydligen största pep-rallyt för hela året under sista lektionen, och den omtalade homecoming game, alltså blir det football med polarna imorgon kväll.
Som sagt är detta den mest omtalade matchen under hela året, så har faktiskt ingen aning om vad som väntar... ska bli spännande. jag återkommer med detaljer och förhoppnings bilder, ifall jag inte glömmer den ...

Massa pussar från det stora landet i väst

Spirit week

Nu jävlar snackar vi high school anda för hela slanten! Denna vecka är vad som kallas spirit week,
alltså , i måndags var temat mix match, därför var gårdagens skolgård full med folk iklädda alla möjliga färger, som självklart inte matchade någonstans.
Idag var favorite movie charachter, såg därför allt från Jokern, Tomb Raider, Gandalf och min vän Marko som klätt ut sig till "Indiana Jones, The Black Version".
Imorgon är nerd day.
Torsdag 60 tal.
och Fredan är green and white day.

Kanske bör klargöra att säger du till en amerikan att klä ut sig, då gör de det med råge! Därför har dagens outfitter varit väl genomtänkta.

Imorgon ska jag däremot var lite försiktig med kommentarerna, vore ju rätt pinsamt ifall följande senario uppstod:
Jag - Oh i see you are dressed up for nerd day
Någon annan - No............

Allt detta är som en uppladdning inför Homecomming nu på lördag. Vilket för övrigt ska bli super roligt att gå på, taggad som satan!

Nu måste jag iaf krypa till sängs ifall jag ska orka med morgondagens hårda träning, wish me luck.

puss & kram


Helg

Efter lite deppiga miner bar det i fredags av till Sarasota, vilket ligger på västkusten i Florida. Hade taggat inför rolig helg i Melbourne, men men... man får göra det bästa av situationen.
Efter ca tre timmars bilfärd kom vi fram till denna lägenhet som bokstavligt talat stod på standen. 7 våningar upp var däför utsikten från balkongen inte allt för pjåkig...
Väl framme, rätt sent, satte vi oss på balkongen, öppnade en flaska rödvin, och plockade fram en baguette, det sov man gott på.

Lördagsförmiddagen gick för min del ut på att pressa, på både våran privata strand, och den offentliga. Att sola ensam är väl inte alltför underhållande, men med ipod, bok, kritvit strand och en löjligt snygg badvakt klarade man sig rätt OK.

Runt fyra snåret sitter jag nydushad på balkongen. Då kommer Matt hem efter en snabbis nere i down town, han har med sig en cigarr, ett paket cigaretter och två kalla Pina Colada, som han lyckats smuggla ut från den lokala pubben.
Då  tidigarenämda drink var slut, insåg vi att det fanns Coronas i kylen. Att titta på solnedgången med en kall Corona i handen satt inte helt fel, speciellt eftersom utsikten inte var allt för pjåkig, och det var ca 30 gr..
Lite senare gick vi även lös på lite svenska grejer.... vodka Absolut,
Blev en rätt rolig kväll till slut..

Vi lämnade Sarasota relativt tidigt på söndagsmorgonen, så kl 1 stod jag på IKEA i Orlando. Där skulle jag träffa min kontaktperson för första gången, läskig liten tant, men nu är det gjort iaf.
Självklart passade vi på att äta köttbullar på resturangen... yummy, svensk husmanskost.
Då vi senare gick runt på IKEA var jag i extas, utbrast flera gånger i ett stort: I´m home!!!!
Trodde aldrig jag kunde bli så till mig över en burk drottningsylt, eller få sådan hemlängtan av knäckebröd.

                                        



bajs på värdföräldrar

Äntligen fredag, woohooo, hela helgen planerad, rajraj ikväll med Hallie, leka med Erica och hennes gäng imorgon, och söndagen skulle spenderats på beachen med Emelie och godaste milkshakesen i handen.

Men nej nej!
Här ska vi värdföräldrar bestämma att vi ska åka iväg över helgen. Till någon stuga på stranden... bajs på dem !

Tyvärr är det här det enda jag hinner med att skriva, eftersom de väntar redan på mig.
Förbereder mig på tråkhelg

puss och kram

Onsdag

mmm ....ensam.. äntligen.
För första gången sen jag kom hit, (förrutom mina få timmar på söndagar dock, som jag tillbringar vid poolen ) så har jag huset för mig själv. Korri jobbar, Linda är och hämtar Matt i Orlando.wuunderbart säger jag bara.
Man märker verkligen hur van jag blivit av att vara ensam, få de där timmarna för mig själv. Och helt plötsligt är det människor omkring en konstant, vilket blir lite intensivt efter ett tag.
Detta efterlängtade ögonblick tänker jag därför inte låta gå till spillo, därför är musiken på hög volym, svenskt såklart, har dansat runt i huset, skrålandes till magnus uggla, vilket självklart gjorde hundarna galna. Den obekväma BHn knäppte jag snabbt upp under tröjan då Linda lämnade huset. Jag har även hunnit med en liten upptäcksfärd i Korris rum, har alltid undrat vad som befann sig bakom den dörren...

Förövrigt har dagen inte orsakat särskilt mycket uppståndelse.
Dramalektionen gick ut på att krypa på golvet, då du skulle föreställa ett tropiskt djur.. jag var en gorilla, haha rätt intressant att sitta på huk, slå sig själv över bröstet, och hålla minen. Kan inte påstå att jag lyckades särskilt bra med detta...


Saknar er därhemma

second period, and stoned

Kanske bör klargöra att det inte är mig vi pratar om, så du kan vara lugn mamma.
Fick mig iaf idag en aning över hur vanligt det är att röka på här, förrutom att alla konstant frågar ifall jag gör det, så var dagens dramalektion ett fint exempel.
Sitter som vanligt och flummar runt, jag, Sarah och Marco. Den som vanligtvis är mest pratgla är Hallie, men idag sitter hon tyst. De försök att få kontakt med henne misslyckas, eftersom hon svarar kort och tyst. Hon sitter hela lektionen, tittar ner i sitt block med böjd rygg, och ritar... ritar... och ritar.
Jag: Hallie, you have been very quiet today, is everything ok?
Hallie: haha, don´t worry, I´m soooo stoned.

Kanske bör klargöra att drama är dagens andra lektion, alltså kl halv 10, och där sitter hon , hög som ett hus.
Men det som förvånade mig mest, det var att ingen blev förvånad. Detta är tydligen ett vanligt fenomen på Mel High, elever röker på innan skolan.
Aja, utlänning var man verkligen i den här situationen :P

Tänkte göra alla därhemma lite stolta med att jag fick A + på mitt american gouvernment prov, haha , kanske inte ska skryta så mycket med tanke på hur vissa prov ser ut här.
Detta prov var iallafall ett vad som kallas Multiple choice. Alltså du får en fråga, 4 olika svar, därefter ska du ringa in det rätta svaret. Alla frågor som är med på provet får man skriva ner på lektionstid innan, även svaren.
Oh, i love american tests.

puss och kram

.....

So, what´s new? Har tyvärr inte så mycket att uppdatera om för tillfället, skola är ju faktiskt skola, ingenting man slår klackarna i taket för.
Dock måste jag säga att jag diggar min astronomi lärare. Från south dakota, älskar allt som har med döda djur att göra, eller mat. Med andra ord, äter du godis på hennes lektion och hon ser dig, då kan du fethaja att resten är hennes. Har vi tid över visar hon roliga bilder från sånadär "skämtmejl", idag var titeln, don´t ever doubt your good looks, och det enda vi fick se var riktigt gräsligt fula människor, rätt roligt faktiskt. Och igår fick vi se bild på vad som händer med en penis
ifall man är dumm nog att kissa på ett elstängsel..... OUCH säger jag bara, han kommer inte få barn.

Fredag idag, vilket var lika med hemmamatch. Lika roligt och spännande som förra matchen. Blev prat med massa olika människor, och så fick min svenska sida såklart synas då jag frågade om det mesta, eller utbrast i : "oh my god, look at the cheerleaders, and the band, and everything." allt i samma tonläge som en tvååring.

Morgondagen ser förmodligen ut såhär, stranden med Erica. Sedan till Hallie som ska ha en del folk över, blir nog skoj. I´ll let you know what happends.

puss och kram



Dresscode

Strosar idag genom cafeterian iklädd lång tröja med relativt långa armar, lite urringning, inte alls tajt.
Blir stoppad av Mr. Meegan, mera känd som the male bitch av de flesta på skolan. 
Till min förvåning har jag brutit mot skolans Dresscode.
Mr Meegan: hey you, we don´t alow shirts that stops where your belly begins!
Ursäkta mig?!  

Efter att ha pratat och diskuterat detta med en hel del olika människor är sammanfattningen att endast tjejer med bröst åker dit på Dresscode angående urringning och linne banden. Och för att citera många: If a flat girl with no boobs would have worn that shirt, they wouldn´t say a thing.
Varför ska jag behöva klä mig annorlunda än en a-kupa? Inte särskilt rättvist...
Välkommen till Mel high, har du bröst, gömm dem till varje pris..... har du inga, flash them...

Aja, efter Mr Meegans lilla uttalande var det bara att bege sig till the Deans office. Där blev du given en stor, ful, grå tränings tshirt, med trycket: Belongs to the Deans Office. Även ett nummer var ditritat med svart turchpenna.... mycket läckert.
Och i denna var du tvungen att skämmas i resten av dagen. Detta är nämligen en tshirt alla känner igen, tappade räkningen på hur många som kom fram, tog mig på axeln och sa: aww you got dresscoded?Why?
Lite uppmuntrad blev jag dock då alla fortsatte meningen såhär; don´t worry about it sweden, we have all been there...several times.

aja, livet är inte alltid rättvis :P




And so it beging

Idag började det, pre-season träning. Något som ska föreställa lite lätt träning för att komma i form innan fotbollssäsongen, och innan try outsen som är i Oktober.
lätt träning... knappast, kan knappt stå på benen! Och den som antog att jag skulle gå upp i vikt under detta år får ta och tänka om.
Min dag har alltså sett ut såhär:
kl 07,15 stod jag ombytt i dansrummet på skolan, Ca en timmes blandning mellan power-yoga och pilates, kanske låter enkelt, men jag lovar er att det innebär en hel del svett och smärtfulla miner.
På Schemat har jag aerobics sista lektionen varje dag, även väldigt svettframbringande, speciellt idag, eftersom vi gjorde Step, någonting vi blivit rätt bra på, så de går undan.
Direkt efter detta samlas fotbollsspelarna igen... och då gäller det att springa tills du ser stjärnor. Låg på marken, panikandades och skrek ut hur mycket  jag hatar florida. Kan meddela för er att kvart över tre, då skolan slutar är varmaste tiden på dygnet. Och som svensk, är att springa i gassande sol, 35 graders värme, och över 70 procent luftfuktighet, ingen vardagsmat.
Luftfuktigheten är det som knäcker dig, du andas som vanligt, men ingen luft kommer in.

So beach body 09, here i come

Förövrigt måste jag bara påpeka hur överambitiösa de är, jag menar är det verkligen rimmligt att kräva tre kilometer (i det klimatet) under tio minuter, av en fotbollsspelare?

Try outsen är i oktober, 6 dagar sammanlagt... fotbolls try outs!! och ändå ska vi fyra av dessa dagar, endast ha med oss löparskorna. Så är du bäst på plan, men inte en hejare i löpspåret är du körd.
haha, jag är körd.


Ingen kyrka för mig på söndagar

En söndag i Usa ser för de flesta amerikanare ut såhär; du vaknar rätt tidigt, klär på dig fina kläder och beger dig till kyrkan. De flesta utbytesstudenter måste följa med till kyrkan... och så har vi mig
som spenderar sin söndag toppless på baksidan, i hopp om att få bort de fula ränderna.
Att sola på detta vis är nämligen ingenting du gör på badstranden, och defenitift inte då värdföräldrarna är hemma.
Alltså, när mina värdföräldrar går till kyrkan passar jag på under de timmar de är borta, mohaha. Om de visste om detta skulle de förmodligen släpa med mig to church på en gång. hihi känner mig lite busig :P

Förrutom tidigare nämda har jag även varit med Sarah idag, eller Amsterdam som jag kallar henne. Hon är utbytesstudent från Holland, ifall det inte framgick i hennes smeknamn. Skönt att få prata av sig lite med en europé iaf.

Nej , måste pressa för att komma med i fotbollslaget , så nu ska jag bege mig ut och springa.

puss och kram

Can u speak english?

Under dagens första lektion blev jag kallad till the "deans office", jävlar tänker jag, det är för jag failade på matteprovet... eller, kan jag ha hunnit med något annat som bryter mot reglerna?nej, kläderna bryter inte mot dresscoden... hmm... what have I done wrong?
Till the Deans office blir du nämligen skickad då du ställt till med trubbel of any kind.

Väl framkommen inser jag att jag ska göra ett engelskaprov. Provet hade verkligen inställningen; hej, du är utbytesstudent, låt oss se om du kan prata engelska.
José, som förövrigt hade grov spansk brytning, och var säkert tio gånger sämre än mig, förhörde mig på engelskan...
ex, José håller upp en bild, på bilden finns en hund, och en kanin.
José pekar på hunden och säger: what animal is this?
Jag svarar med höjda ögonbryn; It´s a dog...
Jose; OOHH THAT IS RIGHT, YOU ARE SOOOO GOOD
José pekar sen på kaninen och säger; and what animal is this?
Jag ; a rabbit..
José klappar händerna i förtjusning, YESYES, VERY,VERY GOOD!
allt detta såklart med ett stort flin....

Anyway, om ni undrar så klarade jag testet.... woohoo, that´s very, very good

Tänkte berätta lite om min aerobics class
Har alltså aerobics varje dag, sista lektionen. Vi gör allt möjligt, igår gjorde vi step, och idag kickboxning, yeah that´s right, i´m getting dangerous.
Däremot ligger jag lite på efterkälken då vi gör yoga.... stretching är inte riktigt min grej.
Läraren är en 1,50 blond femtiåring, noll procent kroppsfett, och ett litet energiknippe. Johanna kommer du ihåg Gunilla, gympaläraren vi hade i femman, sexan? Detta är iaf en amerikans version.
Det är ca 30 pers i klassen, och vi har faktiskt en kille! rätt kul då läraren pratar om hur vi ska knipa rumpan, för att få den dära fina rundningen, och hur vi ska bli av med kärlekshandtagen. Jag tror han känner sig lite utanför då..

Ikväll har jag och Erica tittat på film och flummat runt lite, härlig tjej, tror tjejgänget där hemma skulle gilla henne.

Saknar och älskar alla, kommentera mera förresten , blir så glad då jag läser vad ni skrivit :)

Och så kom Hanna...

Inatt kommer hon, Orkanen Hanna. Det återstår att se ifall det blir skola imorgon, eftersom det inte är riktigt säkert hur mycket vi kommer få utav henne, kommer nog bli mest utkanten.
På måndag kommer Ike, orkanen är redan uppe i kategori 3, så det lär bli intressant...även fast de är meningen att vi ska vara rädda för just Ike.
Och det slutar inte där, Josefin ligger där ute över havet och väntar på att gå in mot Florida, henne vet jag inte så mycket om ännu, tv kanalerna fokuserar mest på de Orkanerna som är närmast för tillfället.
Är inte orkansäsong härligt?

Fick tillbaka mitt mattequiz idag, och mina föraningar stämde, högst upp på pappret stog i röd tuchpenna ett stort F. förlåt Lotta Tihlen, nu har jag gjort dig besviken.

Tänkte berätta lite om amerikanska skolan... kan sammanfatta med två ord... Sträng... och Läxor.
-Dagen börjar med the pleh någonting... för att beskriva ställer du dig upp, håller handen på bröstet och säger en ed.
-Inte en chans att du får lämna klassrummet innan klockan ringt, är läraren färdig tidigt, får man helt enkelt sitta och vänta.
- Dresscode finns på skolan, alltså får inte bh-banden synas, får inte ha alltför korta shorts, eller linnen med för tunna band. Det står seriöst personal i matsalen och håller utkik, tycker de att banden på linnet är för smala, ja då blir det kvarsittning. Tack och lov har jag inte lika stränga dresscodes som Antonia :P
- Du får inte lämna klassrummet utan lärarens godkännande och deras "pass", något materiellt du måste ta med dig då du ex går till toaletten, för ser en lärare dig i korridoren utan ett pass.... kvarsittning.
- Du har flera läxor varje dag.

Låter det inte frestande?

Oj, vad negativ min beskrivning blev, det finns, tro det eller ej, positiva sidor oxå.



Onsdag

Sitter i soffan, tittar på republikanska konventet, väntar på att Sarah Palin ska hålla sitt tal, ska bli spännande.
Mina feminist sidor exploderar verkligen då jag hör vad vissa reportrar säger om henne. För er som inte hänger med är Sara Palin republikaneras val till vice president.
Hur som helst, Palin har familj, några riktigt små barn. Det folk säger om henne är att hon är en dålig mor, eftersom hon väljer att ställa upp som kandidat som vice president. Are u kidding me?! Folk säger i nationell TV att hon är en dålig mamma som bortprioriterar sina barn, och därav en extremt dålig kvinna. Ursäkta mig?! 
Obama då? har inte han småbarn? varför är det ingen som påpekar att han är en dålig pappa isånafall?
JO,FÖR ATT HAN ÄR MAN!!!!!
ursäkta mitt lilla utbrott, men blir verkligen galen på kvinnosynen, speciellt i det här landet.....


För övrigt har dagen inte varit särskilt speciell.
Hade matte-quiz idag, har nog med största säkerhet inte särskilt många rätt.
Har absolut ingen aning om vad läraren pratar om under lektionerna, eftersom jag inte förstår de engelska matte orden. Och när jag väl ser en ekvation jag vet jag kan lösa, löser läraren den på ett heeeelt annat sätt...

Drama är kul som vanligt, hade trust övningar idag, jag och Marco drog säkerligen in 100 points. " yeah, we kick as at this trust thing" för att citera Marco. Förövrigt är dramaläraren helknäpp, härlig absolut, men där finns inte alla hästar i stallet.
lindrit exempel, varje dag under uppropet.
Läraren - Sarah?
Sarah - I´m here
Läraren - Hallie?
Hallie - I´m here
Läraren - Marco?
Marco - I´m here
Läraren - POOOOLOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hänger ni med? marco, polo

imorgon ska jag jag fika med Emelie efter skolan, blir förhoppningsvis trevligt.
berättar mer om mina andra kurser imorgon.

puss


Stand by me

Made a meal and threw it up on Sunday I`ve -
Got a lot of things to learn
Said I would and I believe in one day -
Before my heart starts to burn

So what's the matter with you?
Sing me something new... don't you know
The cold and wind and rain don't know
They only seem to come and go away

Times are hard when things have got no meaning
I've found a key upon the floor
Maybe you and I will not believe in the things we find
Behind the door

So what's the matter with you?
Sing me something new... don't you know
That cold and wind and rain don't know
They only seem to come and go away

Stand By Me - nobody knows the way it's gonna be
Stand By Me - nobody knows the way it's gonna be
Stand By Me - nobody knows the way it's gonna be
Stand By Me - nobody knows, yeah, nobody knows the way it's gonna be

If you're leaving will you take me with you
I'm tired of talking on my phone
There is one thing I could never give you
My heart will never be your home

So what's the matter with you?
Sing me something new... don't you know
That cold and wind and rain don't know
They only seem to come and go away

Stand By Me - nobody knows the way it's gonna be
Stand By Me - nobody knows the way it's gonna be
Stand By Me - nobody knows the way it's gonna be
Stand By Me - nobody knows, yeah, nobody knows the way it's gonna be

The way it's gonna be, yeah
Baby, I can see, yeah... don't you know
That cold and wind and rain don't know
They only seem to come and go away

Stand By Me - nobody knows the way it's gonna be
Stand By Me - nobody knows the way it's gonna be
Stand By Me - nobody knows the way it's gonna be
Stand By Me - nobody knows, yeah, God only knows the way it's gonna be


En person kommer förstå det här, de räcker
Älskar dig

Söndag i Melbourne

Söndagar vet vi alla, att det inte är en särskilt produktiv dag. Borde ha tagit mig an alla de läxor man fått över helgen, men eftersom det är Labour day imorgon, en dag då vi firar arbetarna, så varken arbetar vi, eller går i skolan. That makes alot of sense....

Med andra ord har denna målniga dag bestått av kakor, dator, tv , och ännu mera kakor.
Eftersom det är Deenas sista kväll, åt vi på chinaresturang, därefter tjatade jag och Deena till oss att få åka till stranden.
Väl framme, var det bara av med de högklackade skorna, flumma på kort, och springa tills benen domna
jag - run Deena, run!
Deena - Where?
jag  - just run !
Och med det sagt bar det av med en satans fart längst vattnet. Mycket befriande må jag säga :)

       

RSS 2.0